Badem Resmi Forumu :: www.bademagaci.com

Badem Resmi Forumu :: www.bademagaci.com

• 09 Eylül 2010, 09:40:14 *
  • Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: tavsiye  (Okunma sayısı 229 defa)

futbolikgirl

• Yeni Üye
  • *
  • Toplam İleti: 32
    • MSN Messenger - ceyceyben@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
tavsiye
« : 01 Mart 2010, 23:49:06 »
isveçli grup westlife ı dinlemenizi tavsiye ediyorum.. bir şarkı ismi vermek gerekirse ben when you're looking like that parçasını çok sevdim...

are_zoo

• Kahraman Üye
  • Toplam İleti: 2282
    • Profili Görüntüle
Ynt: tavsiye
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2010, 23:27:43 »
Buradaki tavsiyeyi pek anlayamadım ben.. westlife'ın when you're looking like that şarkılarındaki bağlantıyıda kuramadım BaDEM ile.. Biraz daha açman mümkün mü acaba :)

futbolikgirl

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2010, 00:44:31 »
nacizane bir tavsiye idi bu sitede yerli ve yabancı müzik gruplarının ismini görünce birde westlife ı dinleyin demek istedim yeni albümü çıktı onlarında parçaları güzel bademle bir alaka kurmamak lazım...
« Son Düzenleme: 05 Mart 2010, 12:46:47 Gönderen: futbolikgirl »

are_zoo

• Kahraman Üye
  • Toplam İleti: 2282
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2010, 13:37:46 »
Peki :) ama konunu yanlış bölüme açmışsın o zaman :)

casesrole

• Yeni Üye
  • *
  • Toplam İleti: 5
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2010, 12:01:11 »
benim ki biraz radikal bir tavsiye olucak ama acaba tarzınızı değiştirmeyi hiç düşündünüz mü ? yanlış anlamayın beğenmeme ve ya hoşlanmama gibi değil ki ne haddime ama tarzınız daha çok barlarda çalan rock cılar gibi hani kafa sallama vs. ama şarkılarınız ise tam tersi olabilecek en üst düzeyde şirin,hoş,güzel,hafif,tatlı şarkılar keza sesiniz de öyle ama bu durumda ses ve görüntünün uyuşmadığı izlenmi uyandırıyor bende. hani böle rahatlık yer,ne daha derli toplu daha şık ( bkz. ''500 Days of Summer '' daki Tom Hansen karakteri) sesinize uygun bir tarz yakalrsanız mükemmele daha yakın olucağınız görüşündeyim.

casesrole

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2010, 12:03:39 »
Ki kesinlikle üst düzeyde özgün kişilersiniz bence kendinize uygun bir görünüş tarzı da yakalayacağınıza eminim.

casesrole

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2010, 12:08:42 »
Ayrıca Klipler için de daha yetenekli yönetmenler le çalışmanız dileğiyle çünkü en aklımda kalan örneğiyle acaba hangi kendini yönetmen sanan arkadaşım bir an için şarkısnı masa başında söyleterek o şarkıyı mahvetme lüksünü kendinde bulmuş onuda anlayablmiş değilim. Keza Geceyedir Küsmelerim gibi diğerlerine göre daha hareketli şarkıya hareketlerin durgun olduğu bir klip ( slow mo. tekniği ile snırım) çekme düşüncesini de hiç anlayabilmiş değilim.

futbolikgirl

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2010, 15:58:15 »
üzülerek ve özür dileyerek bende bir itirafta bulunmak isterim. bir an için parçasına çekilen klibi seyrettiğimde hayal kırıklığına uğradım. :(( açıkcası bu klip neyi anlatıyo onu bile anlayamadım :((